PIRKANMAA PATRIOTS 2018

Tampere Saintsin kehitysjoukkue, Pirkanmaa Patriots, on uuden pelaajan ensimmäinen mahdollisuus päästä pelaamaan jenkkifutista. Toisaalta se on myös vanhojen konkareiden viimeinen mahdollisuus kolistella kypärä päässä. Joukkue pelaa Suomen toiseksi alimmalla sarjatasolla tavoitteenaan Vaahteraliigaan tähtäävien vauhdin lisääminen, uusien pelaajien kokemuksen kartuttaminen sekä hauskanpito.

Joukkueen kuvaus ja tavoite

Pirkanmaa Patriots pelaa kaudella 2018 11vs11 pelimuodolla, 3-divisioonassa. Joukkueen tavoite on antaa kasvualusta nuorille ja lupaaville pelaajille, sekä tarjota peliaikaa heille jotka havittelevat edustusjoukkueeseen. Joukkue koostuu Saintsin vanhemmista junnuista, uusista tulokkaista sekä jonkin verran pelanneista ja jo kertaalleen uransa lopettaneista pelaajista.

Kaikille löytyy pelipaikka ja peliaikaa on jokaiselle tiedossa. Pelaaminen on paineetonta ja hauskaa. Patriotsin tarkoitus on antaa mahdollisuus harrastaa amerikkalaista jalkapalloa, vaikka kilpaurheilu ei olisikaan enää tähtäimessä.

Lisäksi 2018 tavoitteena on voittaa jokainen ottelu ja nostaa joukkue 2-divisioonaan.

Harjoittelun kuvaus ja olosuhteet

Joukkue harjoittelee talvella Pirkkahallissa ja keväästä lähtien Pyynikillä 1-3 kertaa viikossa. Lisäksi tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin järjestetään fysiikkaharjoitukset Polte -kuntosalilla. Tarkemmat tiedot seuraavista treeneistä sivun alareunassa.

Pyynikin treenit alkavat yleensä huhtikuun alkupuolella, säistä riippuen. Tiedon seuraavista treeneistä löydät sivun alalaidasta. Voit olla myös yhteydessä joukkueenjohtajaan, angels.jojo@tamperesaints.fi.

Mukaan ensimmäisiin treeneihin riittää nappikset ja liikuntavarusteet. Muiden varusteiden hankkiminen onnistuu myöhemmin, esimerkiksi seuralta vuokraamalla varmasti edullisesti.

Valmennuksen kuvaus ja filosofia

Joukkuetta valmentaa Toni Uusitalo ja joukkueenjohtajana toimii Sami Ala-Lahti.

Joukkue treenaa valtaosan talviajasta edustusjoukkueen mukana.

Kustannukset

Patriots-joukkueen harrastusmaksut koostuvat seuran jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Jäsenmaksu on samansuuruinen kaikkien seuran joukkueiden pelaajille ja se kattaa mm. kenttämaksut, seuran yhteiset harjoitusvälinehankinnat sekä kokous- ja kirjanpitokulut.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2018 on 200 euroa ja se erääntyy tammikuun 15. päivä. Uudella harrastajalla on kolme treeniviikkoa aikaa tutustua lajiin ilmaiseksi, jonka jälkeen täytyy maksaa jäsen- tai harjoitusmaksu.

Jäsenmaksun lisäksi Patriots-joukkueen pelaajat maksavat kausimaksun, joka kattaa lisävalmennuksen, joukkueen omat materiaalihankinnat, huollon sekä ottelukustannukset matkoineen.

Maksut eivät sisällä:

  • lisenssiä tai vakuutusta
  • peli- tai harjoitusasua tai sukkia

Seuran hallitus voi myöntää taloudellisen tilanteen salliessa lisää maksuaikaa.

Patriots- joukkueen kausimaksu kaudelle 2018 on 550 euroa ja se erääntyy kahdessa erässä seuraavasti:

  • 1.4. erääntyy kausimaksun ensimmäinen osa, 300 euroa
  • 31.5. erääntyy kausimaksun toinen osa, 250 euroa

Kauden 2017 harrastusmaksu Patriots-joukkueen pelaajille on siis yhteensä 750 euroa. Tämän lisäksi pelaajan on hankittava lisenssi ja vakuutus. (http://www.sajl.fi/seurapalvelut/osta_lisenssi/)

Seuran järjestämistä kuntosalitreeneistä joutuu maksamaan kuntosalimaksun. Itse valmennus näissä treeneissä sisältyy kausimaksuun. Erikseen ulkopuolisen tahon kanssa järjestettävä juoksukoulu on myös maksullinen.

Joukkueen seuraavat treenit:

Lisätiedot

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin: