ANGELS 2017

Tampere Saintsin kehitysjoukkue, Angels on uuden pelaajan ensimmäinen mahdollisuus päästä pelaamaan jenkkifutista. Toisaalta se on myös vanhojen konkareiden viimeinen mahdollisuus kolistella kypärä päässä. Joukkue pelaa alimmalla mahdollisella sarjatasolla hauskanpito- ja harrastusmielessä.

Joukkueen kuvaus ja tavoite

Tampere Angels pelaa kaudella 2017 7vs7 pelimuodolla, 4 divisioonassa. Joukkueen tavoite on antaa kasvualusta nuorille ja lupaaville pelaajille, sekä tarjota peliaikaa heille joiden rahkeet ei riitä vielä edustusjoukkueeseen. Joukkue koostuu Saintsin vanhemmista junnuista, tulokkaista, jonkin verran pelanneista ja jo kertaalleen uransa lopettaneista pelaajista.

Kaikille löytyy pelipaikka ja peliaikaa on jokaiselle tiedossa. Pelaaminen on paineetonta ja hauskaa. Angelsin tarkoitus on antaa mahdollisuus harrastaa amerikkalaista jalkapalloa, vaikka kilpaurheilu ei olisikaan enää tähtäimessä.

Harjoittelun kuvaus ja olosuhteet

Joukkue harjoittelee talvella Pirkkahallissa ja keväästä lähtien Pyynikillä 1-3 kertaa viikossa. Lisäksi tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin järjestetään fysiikkaharjoitukset WFC Tampellassa. Tarkemmat tiedot seuraavista treeneistä sivun alareunassa.

Pyynikin treenit alkavat yleensä huhtikuun alkupuolella, säistä riippuen. Tiedon seuraavista treeneistä löydät sivun alalaidasta. Voit olla myös yhteydessä joukkueenjohtajaan, angels.jojo@tamperesaints.fi.

Mukaan ensimmäisiin treeneihin riittää nappikset ja liikuntavarusteet. Muiden varusteiden hankkiminen onnistuu myöhemmin, esimerkiksi seuralta vuokraamalla varmasti edullisesti.

Valmennuksen kuvaus ja filosofia

Joukkuetta valmentaa Toni Uusitalo ja joukkueenjohtajana toimii Sami Ala-Lahti.

Kustannukset

Angels-joukkueen harrastusmaksut koostuvat seuran jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Jäsenmaksu on samansuuruinen kaikkien seuran joukkueiden pelaajille ja se kattaa mm. kenttämaksut, seuran yhteiset harjoitusvälinehankinnat sekä kokous- ja kirjanpitokulut.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2017 on 150 euroa ja se erääntyy tammikuun 15. päivä. Uudella harrastajalla on kolme treeniviikkoa aikaa tutustua lajiin ilmaiseksi, jonka jälkeen täytyy maksaa jäsen- tai harjoitusmaksu.

Jäsenmaksun lisäksi Angels-joukkueen pelaajat maksavat kausimaksun, joka kattaa lisävalmennuksen, joukkueen omat materiaalihankinnat, huollon sekä ottelukustannukset matkoineen.

Maksut eivät sisällä:

  • lisenssiä tai vakuutusta
  • peli- tai harjoitusasua tai sukkia

Seuran hallitus voi myöntää taloudellisen tilanteen salliessa lisää maksuaikaa.

Angels- joukkueen kausimaksu kaudelle 2017 on 350 euroa ja se erääntyy kahdessa erässä seuraavasti:

  • 1.4. erääntyy kausimaksun ensimmäinen osa, 200 euroa
  • 31.5. erääntyy kausimaksun toinen osa, 150 euroa

Kauden 2017 harrastusmaksu Angels-joukkueen pelaajille on siis yhteensä 500 euroa.

Seuran järjestämistä kuntosalitreeneistä joutuu maksamaan kuntosalimaksun. Itse valmennus näissä treeneissä sisältyy kausimaksuun. Erikseen ulkopuolisen tahon kanssa järjestettävä juoksukoulu on myös maksullinen.

Joukkueen seuraavat treenit:

Lisätiedot

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin: