EDUSTUS 2018
Miesten edustusjoukkue osallistuu toista vuotta Vaahteraliigaan. Tavoitteena on paikka playoffseissa.

Joukkueen kuvaus ja tavoite

Edustusjoukkue on Tampere Saintsin kilpaurheilun lippulaiva, joka tavoittelee urheilullista menestymistä amerikkalaisen jalkapallon korkeimmilla sarjatasoilla. Haluamme myös luoda nuorten sarjoista ponnistaville kasvateillemme urheilijan polun etapin, jossa kasvaa aikuisurheilijaksi, pelata haastavalla sarjatasolla ja kehittyä halutessaan myös kansainvälisen tason pelaajaksi.

Harjoittelun kuvaus ja olosuhteet

Talvella harjoittelu keskittyy fysiikkaharjoitteluun. Lajiharjoittelussa yksilötaitoja pidetään yllä viikottaisella kenttäharjoituksella ja joukkuepeliä yhden päivän ns. minicampeilla. Kevään mittaan lajiharjoittelun määrä kasvaa lopulta sarjakaudelle kolmeen kenttäharjoitukseen viikottaisen ottelun ohessa. Fysiikkaharjoitelussa keskitytään kauden aikana fyysisten omaisuuksien ylläpitämiseen sekä vammojen ehkäisyyn.

Kustannukset

Miesten edustusjoukkueen harrastusmaksut koostuvat seuran jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Jäsenmaksu on samansuuruinen kaikkien seuran joukkueiden pelaajille ja se kattaa mm. kenttämaksut, seuran yhteiset harjoitusvälinehankinnat sekä kokous- ja kirjanpitokulut.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2017 on 150 euroa ja se erääntyy tammikuun 15. päivä. Uudella harrastajalla on kolme treeniviikkoa aikaa tutustua lajiin ilmaiseksi, jonka jälkeen täytyy maksaa jäsen- tai harjoitusmaksu.

Jäsenmaksun lisäksi Miesten edustusjoukkueen pelaajat maksavat kausimaksun, joka kattaa lisävalmennuksen, joukkueen omat materiaalihankinnat, huollon sekä ottelukustannukset matkoineen.

Maksut eivät sisällä:

  • lisenssiä tai vakuutusta
  • peli- tai harjoitusasua tai sukkia

Seuran hallitus voi myöntää taloudellisen tilanteen salliessa lisää maksuaikaa.

Miesten edustusjoukkueen kausimaksu kaudelle 2017 on 450 euroa ja se erääntyy kahdessa erässä seuraavasti:

  • 1.4. erääntyy kausimaksun ensimmäinen osa, 225 euroa
  • 31.5. erääntyy kausimaksun toinen osa, 225 euroa

Kauden 2017 harrastusmaksu Miesten edustusjoukkueen pelaajille on siis yhteensä 600 euroa. Joukkueen pelaajat sitoutuvat lisäksi kauden aikana osallistumaan vähintään neljään ottelutalkooseen. Tästä voi irtisanoutua maksamalla 300 euron lisäkustannuksen, joka laskutetaan kausimaksun yhteydessä.

Seuran järjestämistä kuntosalitreeneistä joutuu maksamaan kuntosalimaksun. Itse valmennus näissä treeneissä sisältyy kausimaksuun. Erikseen ulkopuolisen tahon kanssa järjestettävä juoksukoulu on myös maksullinen.

Joukkueen seuraavat treenit:

Lisätiedot

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin:

insta.jpg