Tampere Saints rekrytoi

Oletko kiinnostunut pelaamaan jenkkifutista Tampereella? Olet saapunut täysin oikeaan paikkaan! Tampere Saints tarjoaa loistavat puitteet amerikkalaisen jalkapallon harrastamiselle. Joukkueita on monessa ikäluokassa alle yksitoista vuotiaasta ylöspäin, sekä miehissä että naisissa. Pelipaikka löytyy ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta. Aloittaa voit vaikka lajin alimmalta divisioonatasolta nelosdivisioonasta ja edetä vähitellen kohti kotimaista huippua, miesten puolella Vaahteraliigaan ja naisten puolella ykkösdivisioonaan!

Tervetuloa siis rohkeasti kokeilemaan olisiko sinusta Pyhimykseksi!

Seuraavat treenit

Varusteet

Ensimmäisiin jenkkifutistreeneihisi tarvitset mukaan vain lenkkarit / nappikset, urheiluvaatteet ja vesipullon. Kypärään, hartiasuojiin ja muihin varusteisiin pääset tutustumaan seuran tarjoamilla lainavarusteilla, joten omien kamojen ostaminen ei ole pakollista vielä hetkeen. Siinä vaiheessa kun olet hankkimassa omia varusteita, kannattaa olla yhteydessä oman joukkueesi valmentajiin tai seuran varustevastaavaan.

Maksut

Ensimmäinen kerta on ilmainen ja varmasti muutama seuraavakin kerta, mutta parin viikon päästä odotamme sinun jo tietävän onko jenkkifutis sinulle se juttu. Tässä vaiheessa annamme sinulle laskun seuran jäsenmaksusta, joka vuonna 2017 on 150 euroa. Tämän päälle tulee vielä kausimaksu, joka on naisten joukkueessa 250 euroa ja miesten puolella 350 eurosta ylöspäin. Tarkemman summan löydät joukkueen omalta sivulta ja joukkueenjohtajalta.

Linkit joukkuiden sivuille ja sähköpostiin 

Lisenssi ja vakuutus

Amerikkalainen jalkapallo on kontaktilaji jossa sattuu ja tapahtuu. Vakuutus on siksi liiton sarjoissa pakollinen ja sen voi hankkia joko osana lisenssiä tai erikseen. Erikseen ostettuna vakuutus on yleensä halvempi, mutta kannattaa keskustella oman vakuutusyhtiön kanssa mitä oma tapaturmavakuutuksesi kattaa. Kannattaa olla myös yhteydessä oman joukkueen kokeneempiin pelaajiin, joilla voi olla hyviä vinkkejä edullisista ja palvelualttiista vakuutusyhtiöistä. Vaikka vakuutus on pakollinen vasta liiton järjestämissä otteluissa, on suositeltavaa hankkia vakuutus jo harjoituskaudelle, koska vahinko ei tässäkään lajissa tule kello kaulassa.

Lisäinformaatio

- liiton infopaketti aloittelijalle
- lajin säännöt