Avoimet tehtävät

Tampere Saints Ry hakee jatkuvasti uusia järjestötoimijoita, tukihenkilöitä sekä muita taustatoimijoita riveihinsä.

2017 Saints-yhdistys pitää sisällään noin 55 aktiivista järjestötoimijaa jotka hoitavan muun muassa hallitus- ja rahastonhoitotehtäviä, valmennus-, joukkueenjohto-, varuste- ja huoltotöitä sekä yleisiä yhdistyksen järjestötehtäviä. Lisäksi yhdistyksen toimintaan osallistuu noin 50 muuta talkoilijaa jotka arvokkaalla panostuksellaan osallistuvat esimerkiksi ottelutapahtumien järjestämiseen.

Tampere Saints yhdistyksen aatteisiin kuuluvat nuorisoliikunnan edistäminen ja tukeminen, hyvien harjoitteluolosuhteiden rakentaminen, urheilullinen menestyminen, sekä yhteenkuuluvuudentunteen ja hyvinvoinnin parantamisen kautta yhdistystoiminnan intohimoinen kehittäminen.

Tervetuloa Saintsin monimuotoiseen - ja 180 hengen värikkääseen ryhmään mukaan! (Nyt yli 200 hengen värikkääseen ryhmään)

Alla on Saints-organisaation tämän hetken avoimet tehtävät:

Mediavastaava / sisällöntuottaja

Tampere Saints hakee uutisjuttujen, otteluennakoiden sekä otteluraporttien kirjoittajaa niin seuran omille nettisivuille kuin myös lehdistötiedotteisiin.

Toimenkuva pitää sisällään uutisaiheiden ja otteluihin liittyvien tiedotteiden kirjoittamisen ja sisällön kasaamisen Saintsin muun mediatiimin kanssa. Lisäksi Seuran mediavastaava keskustelee muun mediatiimin kanssa ja tarvittaessa jaksottaa uutisjulkaisut sekä sosiaalisen median julkaisut.

Toimi sisältää myös yhteyshenkilönä toimimisen paikallisiin ja kansallisiin medioihin kuten Aamulehti, Tamperelainen, Iltalehti/Iltasanomat, YLE ja Nelonen.

Tehtävään kiinnostuneet voivat ilmoittaa halukkuutensa palkkiotoiveineen suoraan hallituksen jäsenille tai lähettää sähköpostia osoitteeseen hallitus@tamperesaints.fiJunioreiden apuvalmentaja 2019

Tampere Saints Ry hakee lisää apuvalmentajia U19, U17, U15, U13, U11 ja U9 joukkueisiin tukemaan nykyistä noin 15 aktiivisen valmentajan rinkiä.

Jos sinulla on halukkuutta toimia lajin parissa ja nähdä eturivipaikalta nuorten pyhimysten mahtavan kehityskaaren, tule mukaan toimintaamme! Koulutamme valmentajat tehtäviinsä ja tarpeen mukaan kustannamme myös liiton lajikoulutukset.

Avoimet hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen: hallitus@tamperesaints.fi sekä juniorit.johtoryhma@tamperesaints.fi


Lukioiden lajivalmentaja 2019

Tampere Saints Ry hakee valmennushalukkaita osallistumaan tamperelaisten lukioiden lajitreeneihin ja uusien tulokkaiden valmennukseen.

Tule luomaan Tampereelle laajaa jenkkifutiskulttuuria ja olemaan mukana perustamassa omaa sisäistä jenkkifutisliigaa koulujen välille!

Koulutamme valmentajat tehtäviinsä ja tarpeen mukaan kustannamme myös liiton lajikoulutukset.

Avoimet hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen: hallitus@tamperesaints.fi sekä juniorit.johtoryhma@tamperesaints.fi