Avoimet tehtävät

Tampere Saints Ry hakee jatkuvasti uusia järjestötoimijoita, tukihenkilöitä sekä muita taustatoimijoita riveihinsä.

2017 Saints-yhdistys pitää sisällään noin 45 aktiivista järjestötoimijaa jotka hoitavan muun muassa hallitus- ja rahastonhoitotehtäviä, valmennus-, joukkueenjohto-, varuste- ja huoltotöitä sekä yleisiä yhdistyksen järjestötehtäviä.

Tampere Saints yhdistyksen aatteisiin kuuluvat nuorisoliikunnan edistäminen ja tukeminen, hyvien harjoitteluolosuhteiden rakentaminen, urheilullinen menestyminen, sekä yhteenkuuluvuudentunteen ja hyvinvoinnin parantamisen kautta yhdistystoiminnan intohimoinen kehittäminen.

Tervetuloa Saintsin monimuotoiseen - ja 180 hengen värikkääseen ryhmään mukaan! (Nyt yli 200 hengen värikkääseen ryhmään)

Alla on Saints-organisaation tämän hetken avoimet tehtävät:


GM - General Manager (Vaahteraliiga) 2018

Tampere Saints Ry hakee "General Manageria" vastaamaan miesten edustusjoukkueen iskukyvystä.

GM:n tehtäviin kuuluu kykyjen etsiminen ja seuraavan kauden joukkueen kasaaminen, mukaan lukien USA ja EU importtien etsiminen sekä sopimusneuvottelut.
GM vastaa toimistaan ainoastaan Saints hallitukselle.

General Managerilta odotetaan aktiivista, määrätietoista ja välillä agressiivista otetta miesten edustusjoukkueen rakennusprosessiin. GM:n odotetaan tuntevan hyvin pelaajamarkkinat niin kotimaassa kuin EU:n alueella. Lisäksi hänellä tulisi olla omat kanavat USA:n pelaajamarkkinoille ja tuntemus USA:n yliopistokenttien sen hetkisistä "kuumista pelaajista".
GM toimii lisäksi Vaahteraliigajoukkueen joukkueenjohtajana ympäri vuoden.

Tampere Saints tarjoaa GM:lle mielekkään ja intohimoisen toimintaympäristön jossa on mahdollista saavuttaa suuria asioita suomalaisen (ja euroopplaisen) jenkkifutis"skenen" näyttämöllä.
Työ on ympärivuotista ja suurelta osin (9kk) osa-aikaista etätyötä. Palkallinen aika on 3kk, jolloin GM:n odotetaan työskentelevän täysipäiväisenä Saints edustusjoukkueen työtehtävissä.

Avoimet hakemukset palkkiotoiveineen pyydetään toimittamaan osoitteeseen: hallitus@tamperesaints.fi

Mediahenkilö / sisällöntuottaja

Tampere Saints hakee uutisjuttujen, otteluennakoiden sekä otteluraporttien kirjoittajaa niin seuran omille nettisivuille kuin myös lehdistötiedotteisiin.

Toimenkuva pitää sisällään uutisaiheiden ja otteluihin liittyvien tiedotteiden kirjoittamisen ja sisällön kasaamisen Saintsin muun mediatiimin kanssa.

Toimi sisältää myös yhteyshenkilönä toimimisen paikallisiin ja kansallisiin medioihin kuten Aamulehti, Tamperelainen, Iltalehti/Iltasanomat, YLE ja Nelonen.

Tehtävään kiinnostuneet voivat ilmoittaa halukkuutensa suoraan hallituksen jäsenille tai lähettää sähköpostia osoitteeseen hallitus@tamperesaints.fi