U11 2018

Kaudelle 2018 perustettava U11 (2006 tai myöhemmin syntyneiden) joukkue tarjoaa perheen alakouluikäisille matalan kynnyksen tutustua jenkkifutiksen saloihin turvallisessa ympäristössä. Toiminta on tavoitteellista, mutta ei liian vakavaa ja kaikille pojille ja tytöille on tilaa, kokoon ja lajitaustaan katsomatta.

Tampere Saints U11 -joukkue pelaa kaudella 2018 turnausmuotoisesti.

Harjoittelun kuvaus ja olosuhteet

Pikkupyhimysten joukkueessa panostetaan harjoittelussa erityisesti tekniikoiden hiomiseen. Harjoittelemme yhdessä juoksutekniikkaa ja opettelemme ymmärtämään lajia. Kaudella 2018 tavoitteena on opetella taitopelipaikkojen perusasiat ja pallon potkaiseminen.

Tampere Saints on panostanut paljon harjoitusvälineistöön ja vuoden 2018 alusta pikkujunnuillekin järjestetään fysiikkatreenejä, joissa alkuvaiheessa hiotaan esimerkiksi liikeratoja.

Harjoitukset järjestetään maanantaisin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (TESC) sekä tiistaisin ja torstaisin Klassillisen Lyseon tiloissa keskustassa. Maanantaiharjoitukset alkavat joulukuun alusta. TESCin treenit siirtyvät ulos Pyynikin urheilukentälle keväällä, yleensä huhtikuun alkupuolella sääolosuhteista riippuen. Voit olla yhteydessä harjoituksista joukkueenjohtaja Janni Sirolaan, u11.jojo@tamperesaints.fi

Valmennuksen kuvaus

  • päävalmentaja: Tomi Mäkinen
  • päävalmentaja 2: Marko Husu
  • valmentaja Jyrki Luukkonen
  • valmentaja Riku Kuusisto
  • valmentaja Antti Willberg
  • valmentaja Thomas Salenius
  • apuvalmentaja Jarno Kelander
  • apuvalmentaja Veeti Tiainen
Tampere Saintsin junioreiden valmennuspäällikkönä toimii Marko Husu. Koko Tampere Saintsin valmennuspäällikkönä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajana toimii Teemu Majander.

Kustannukset

U11-joukkueen harrastusmaksut koostuvat seuran kausimaksusta ja seuran jäsenmaksusta.

Kausimaksu kattaa joukkueen valmennuksen, lisävalmennuksen, joukkueen omat materiaalihankinnat, huollon ja ottelukustannukset sekä koti- että vierasotteluissa. Vierasottelukustannuksia ovat muun muassa ottelumaksut, bussikuljetus sekä yksi ruokailu. Näistä ei siis tule lisäkustannuksia. Joukkueen pelaajat sitoutuvat lisäksi pelikauden aikana osallistumaan vähintään neljään ottelutalkooseen. Ottelutalkoita voi pelaajan puolesta tehdä myös vanhemmat tai muu lähipiiri. Kaudella 2018 kausimaksu on 440€ ja maksu erääntyy helmikuun viimeinen päivä. Kausimaksun voi maksaa myös neljässä erässä kuukausittain, alkaen helmikuusta. Pelaajat sitoutuvat myös hankkimaan seuravaatteet, joita seuran nuorisojaosto osittain sponsoroi.

Jäsenmaksu on saman suuruinen kaikille seuran pelaajille ja se kattaa muun muassa halli- ja kenttämaksut sekä seuran yhteiset harjoitusvälinehankinnat.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2018 on 200€ (+4 ottelutalkoota kauden päätteeksi, tai lisämaksuna á75€/kpl). Jäsenmaksu erääntyy tammikuun 15. päivä 2018.

Maksut eivät sisällä:

  • lisenssiä tai vakuutusta
  • peli- tai harjoitusasua tai sukkia

Harrastuksen voi aloittaa seuran lainavarusteilla.

Taloudellista tukea tarvitseville lapsille ja nuorille on perustettu Veikka Lehtonen -rahasto, joka myöntää tukea sekä opastusta amerikkalaista jalkapalloa harrastaville nuorille joilla ei ole varaa kausi-, jäsen- tai varustemaksuihin. Hakemukset käsitellään anonyymisti.

Joukkueen seuraavat treenit:

Lisätiedot

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin: