Saintsin U19 - eli 19- ja alle 19-vuotiaat nuoret pelaavat kaudella 2018 tämänhetkisen tiedon mukaan 1-divisioonassa. Suurin osa joukkueen pelaajista siirtyy suoraan U17 -joukkueesta, mutta mukaan ovat tervetulleita kauden aikana myös uudet pelaajat.

Harjoittelun kuvaus ja olosuhteet

Saintsin pelaajat harjoittelevat talvikaudella (off-season) 3-5 kertaa viikossa. Maanantaisin harjoitellaan Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (TESC) Pirkkalassa, jossa joukkueen pelaajilla on myös mahdollisuus harjoitella keskiviikkoisin miesten edustusjoukkueen kanssa. Lisäharjoittelutiloja etsitään parhaillaan. Lisäksi pelaajilta edellytetään omaehtoista voimaharjoittelua valmentajien kanssa laadittujen tavoitteiden mukaisesti.

Maalis-huhtikuussa harjoitukset siirtyvät TESCistä Pyynikin urheilukentälle, jossa joukkue harjoittelee vähintään maanantaisin ja torstaisin. Tämän lisäksi voi olla liikkuvuus- ja voimaharjoittelua sekä mahdollisia pelipaikkakohtaisia harjoituksia.

Pelikaudella joukkue jatkaa harjoitteluaan Pyynikillä ja muilla sopivilla areenoilla 3-5 kertaa viikossa otteluaikataulu huomioiden.

Tiedot harjoitteluaikatauluista ja -paikoista sekä sisällöstä tarkentuvat lähitulevaisuudessa.

Valmennuksen kuvaus

  • Päävalmentaja Jussi Taipalmaa
  • valmentaja Juha Salonen
  • valmentaja Toni Uusitalo (off-season)
  • valmentaja Tony Ballon
  • valmentaja
  • leirivalmentaja Joni Niskanen
  • leirivalmentaja Antti Martikka
  • joukkueenjohtaja Matti Tamminen

Tampere Saintsin junioreiden valmennuspäällikkönä toimii Marko Husu. Koko Tampere Saintsin valmennuspäällikkönä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajana toimii Teemu Majander.

Kustannukset

U19-joukkueen harrastusmaksut koostuvat seuran kausimaksusta ja seuran jäsenmaksusta.

Kausimaksu kattaa joukkueen valmennuksen, lisävalmennuksen, joukkueen omat materiaalihankinnat, huollon ja ottelukustannukset sekä koti- että vierasotteluissa. Vierasottelukustannuksia ovat muun muassa ottelumaksut, bussikuljetus sekä yksi ruokailu. Näistä ei siis tule lisäkustannuksia. Joukkueen pelaajat sitoutuvat lisäksi pelikauden aikana osallistumaan vähintään neljään ottelutalkooseen. Kaudella 2018 kausimaksu on 440€ ja maksu erääntyy helmikuun viimeinen päivä. Kausimaksun voi maksaa myös neljässä erässä kuukausittain, alkaen helmikuusta. Pelaajat sitoutuvat myös hankkimaan seuravaatteet, joita seuran nuorisojaosto osittain sponsoroi.

Jäsenmaksu on saman suuruinen kaikille seuran pelaajille ja se kattaa muun muassa halli- ja kenttämaksut sekä seuran yhteiset harjoitusvälinehankinnat.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2018 on 200€ (+4 ottelutalkoota kauden päätteeksi, tai lisämaksuna á75€/kpl). Jäsenmaksu erääntyy tammikuun 15. päivä 2018.

Maksut eivät sisällä:

  • lisenssiä tai vakuutusta
  • peli- tai harjoitusasua tai sukkia

Taloudellista tukea tarvitseville lapsille ja nuorille on perustettu Veikka Lehtonen -rahasto, joka myöntää tukea sekä opastusta amerikkalaista jalkapalloa harrastaville nuorille joilla ei ole varaa kausi-, jäsen- tai varustemaksuihin. Hakemukset käsitellään anonyymisti.

Seuran järjestämistä kuntosalitreeneistä pelaaja maksaa itse kuntosalimaksun. Itse valmennus näissä treeneissä sisältyy kausimaksuun. Erikseen ulkopuolisen tahon kanssa mahdollisesti järjestettävä juoksukoulu on myös maksullinen.

Joukkueen seuraavat treenit:

Lisätiedot

Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin: