U9 2018

Kaudelle 2018 perustettava U9 (2008 tai myöhemmin syntyneiden) joukkue tarjoaa perheen alakouluikäisille matalan kynnyksen tutustua jenkkifutiksen saloihin turvallisessa ympäristössä. Toiminta on rentoa ja kaikille pojille ja tytöille on tilaa kokoon ja lajitaustaan katsomatta.

Joukkueen kuvaus ja tavoite

Joukkue treenaa tällä hetkellä rennolla harrastusmeiningillä ja lajin saloihin kevyesti tutustuen. Taitojen karttuessa tulevaisuudessa on mahdollisuuksia vaikka mihin!

Harjoittelun kuvaus ja olosuhteet

Mikrojunnujen joukkueessa panostetaan harjoittelussa erityisesti tekniikoiden hiomiseen. Harjoittelemme yhdessä juoksutekniikkaa ja opettelemme ymmärtämään lajia. Kaudella 2018 tavoitteena on opetella amerikkalaisen jalkapallon perusasioita.

Tampere Saints on panostanut paljon harjoitusvälineistöön, joten harjoituksista pystytään rakentamaan monipuolisia.

Tällä hetkellä mikrojunnut harjoittelevat tiistaisin ja torstaisin Klassillisen lukion tiloissa keskustassa. Treenit siirtyvät ulos Pyynikin urheilukentälle keväällä, yleensä huhtikuun alkupuolella sääolosuhteista riippuen. Voit olla yhteydessä harjoituksista joukkueenjohtaja Janni Sirolaan, u11.jojo@tamperesaints.fi

Valmennuksen kuvaus

U9 mikrojunnujoukkue aloittaa toimintansa 2017 marraskuun alusta. Osa pelaajista siirtyy suoraan jefukoulusta, jota pidettiin kesäkuusta lokakuuhun.

  • päävalmentaja: Tomi Mäkinen
  • päävalmentaja 2: Marko Husu
  • valmentaja Jyrki Luukkonen
  • valmentaja Riku Kuusisto
  • valmentaja Antti Willberg
  • valmentaja Thomas Salenius
  • apuvalmentaja Jarno Kelander
  • apuvalmentaja Veeti Tiainen

Kustannukset

Kausimaksu kaudella 2018 on 150€ ja se erääntyy vuoden 2017 marraskuun viimeinen päivä.

Jäsenmaksu on saman suuruinen kaikille seuran pelaajille ja se kattaa muun muassa halli- ja kenttämaksut sekä seuran yhteiset harjoitusvälinehankinnat.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2018 on 200€ (+4 ottelutalkoota kauden päätteeksi, tai lisämaksuna á75€/kpl). Jäsenmaksu erääntyy tammikuun 15. päivä 2018.

Maksut eivät sisällä:

  • lisenssiä tai vakuutusta
  • peli- tai harjoitusasua tai sukkia

Harrastuksen voi aloittaa seuran lainavarusteilla.

Taloudellista tukea tarvitseville lapsille ja nuorille on perustettu Veikka Lehtonen -rahasto, joka myöntää tukea sekä opastusta amerikkalaista jalkapalloa harrastaville nuorille joilla ei ole varaa kausi-, jäsen- tai varustemaksuihin. Hakemukset käsitellään anonyymisti.

Joukkueen seuraavat treenit:

Lisätiedot

Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin: