Uutiset

Jefuikoni jatkaa Pyhimyspaidassa tulevalla kaudella

15.03.2018

Vaahteraliigan, ja maajoukkueen tunnetuin suomalainen keskushyökkääjä, Veikka Lehtonen, on solminut sopimuksen kaudelle 2018.

Kaudella 2017 Veikka pelasi alkukauden Itävallan ykkösdivisioonassa, josta palasi kesäkuun lopulla takaisin Tampereelle Carinthiansin jäädessä Play-off pelien ulkopuolelle. Monien yllätykseksi Veikka jätti palatessaan kuitenkin keskushyökkääjän roolin Juzz Tinylle ja pikkuveli Tuukalle, ja paneutui täysillä tukimiehen rooliin tuoden 29.5 taklausta ollen joukkueen viidenneksi paras taklaaja sekä tuottaen yhden syötönkatkon ja tämä siis vain viidessä pelissä. Toki Veikkaa hyökkäyksenkin puolella nähtiin, mutta lähinnä Fullbackin roolissa tekemässä tilaa Tuukalle.

Niinkuin viime kaudellakin, Veikan uudessa sopimuksessa on ns. "ulkomaanpykälä", joten voi olla mahdollista, että Veikka ei aloita kauttaan Tampereella, vaan Euroopassa kuten aikaisempina vuosina ja palaa sen jälkeen Vaahteraliigaan.

Päävalmentaja Teemu Majander toivottaa voimahyökkääjänsä tervetulleeksi takaisin joukkueeseen.
- Veikan mukanaolo tuo jatkumon sille työlle, jota alustettiin jo viime kaudella. Kesä 2017 oli henkisesti raskas, ja Veikan johtajuus oli keskeistä joukkueen selviytymiselle ja kasvulle. Tämä työ jatkuu ensi kautta kohti maajoukkuekapteenin tukemana. Se on meille iso asia.

Unohtaa ei sovi tulevan kesän EM-kisoja, joissa Veikka tullaan varmasti näkemään kotikisojen yhtenä parhaista keskushyökkääjistä.

Mitä Veikka ajattelee koskien paluuta joukkueeseen.
- Talvikauden harjoituksissa on ollut selvästi nähtävissä aiempaa kovempaa tekemisen meininkiä - juuri sellaisia viiteitä, joita liigajoukkueelta pitääkin odottaa.
Myös yhdysvaltalaisten pelaajien läsnäolo talviharjoittelussa tukee joukkueen valmistautumista niin fyysisellä, kuin henkiselläkin puolella. Ja kauden onnistumisen kannalta juuri henkisellä vahvuudella on mielestäni erittäin iso merkitys.
Lisäksi on ollut erittäin hienoa nähdä myös uusia pelaajia, joiden avulla joukkueemme voi taas kehittyä yhä vahvemmaksi ja paremmaksi - nyt ja tulevaisuudessa.

Tampere Saints ja fanit toivottavat Veikan enemmän kuin tervetulleeksi takaisin!

13.07.2018Roosters näytti Saintsille mestarin elkeet
10.07.2018Saints lähtee valmistautuneena Velodromille - vastassa Helsinki Roosters
08.07.2018Maali-iloittelu päättyi Valkyriesin voittoon 50-23 (28-7)
01.07.2018Pietari Valkyries saapuu Tampereelle kotiotteluunsa
01.07.2018Wolverines selvään voittoon Saintsista
29.06.2018Tampere Saints hakee yllätystä ja avauspisteitä
28.06.2018Saints kohtasi voitokkaasti Porvoon teurastajat
26.06.2018Veikka Lehtonen tekee paluun Saints-paitaan
17.06.2018Roosters voittoon tahtojen taistelussa
15.06.2018Jenkkifutista Pyynikillä koko päivä

Siirry arkistoon »