Uutiset

Saints kohtasi voitokkaasti Porvoon teurastajat

28.06.2018

20-14 (6-14)

 

Lähes kolmen viikon tauon jälkeen Tampere Saints pääsi Vaahteraliigassa tositoimiin kotikentällään Pyynikillä ja otti tärkeän työvoiton Porvoo Butchersista.

 

Ottelu alkoi varsin tasaisella taistelulla, mutta ensimmäisen neljänneksen lopulla Porvoon hyökkäys onnistui toimittamaan soikean pallon Tampereen maalialueelle keskushyökkääjä Darion Hallin juoksulla. Malkan lisäpistepotkun jälkeen tilanne oli vieraille 0-7. 

Neljänneksen lopulla Saintsin hyökkäys eteni mukavasti, mutta harmittava Porvoon nappaama syötönkatko käänsi hyökkäysvuoron vieraille.

 

Toinen neljännes toi kuitenkin kentälle pirteän tamperelaishyökkäyksen, joka teki pitkän hyökkäysvuoron sekä juosten että heittäen. Lopulta Saints-pelinrakentaja Kyle Nolan heitti pallon Juzz Tinylle, joka juoksi pallon kanssa maaliin ajassa 4:48, ja ottelu kaventui numeroihin 6-7.

Ajassa 1:20 Porvoon Mikko Seppänen nappasi pallon käsiinsä lyhyestä heitosta, ja juoksi maaliin kuuden pisteen arvoisesti, ja kun lisäpiste meni jälleen haarukkaan, peli oli lukemissa 6-14. Näissä pisteissä mentiin myös puoliajalle. 

 

Pukukopista kentälle marssi uudistunut Saints. Puolustaja Elliot Jeffcoat tuli myös laitahyökkääjän paikalle, ja Juzz Tiny oli puolestaan keskushyökkääjänä ilmiliekeissä. Pelinrakentaja Nolan otti jalat alleen, ja juoksi lähes maaliin asti. Tämä kenttätilanne johti Tinyn juoksemaan touchdowniin. Kahden pisteen lisäyritys, Nolanin heitto Micky Kyeille, ja tilanne oli tasan 14-14.

Neljänneksen lopulla Tampereen pelinrakentaja Nolan päätti juosta itse pallon kanssa maaliin, ja siirsi tilanteen kotijoukkueen johtoon pisteisiin 20-14.

 

Viimeinen neljännes jatkoi pirteää Saintsin hyökkäyspeliä, mutta pisteitä ei kuitenkaan saatu lisättyä, vaan hyökkäysvuoro vaihtui Porvoolle. Vastassa oli kuitenkin kivikova tamperelaispuolustus, joka pakotti Butchersin luopumaan pallosta potkaisemalla.

Juzz Tiny jatkoi kiemurteluaan kentällä, ja juoksi Saintsille lisää jaardeja, mutta ei riittävästi, vaan myös Saints luopui pallosta. 

Porvoo taisteli jaardeista, ja eteni kovalla työllä yli puolen kentän, mutta kotijoukkueen puolustus oli laittanut työrukkaset käteen, ja teki töitä miehen lailla erityisesti linjapelaaja Janne Kreusin ansiokkailla esityksillä. 

Saints käänsi hyökkäyksen itselleen, ja käytti ottelukellon loppuun. Saintsille tämä merkitsi tärkeää voittoa koko loppukauden kannalta. Seuraavaksi Tampere kohtaa vieraissa Helsinki Roostersin 12. heinäkuuta. 

RS9A7684.jpg

Saints onnistui pysäyttämään torstaina Butchersin hyökkäyksen ja otti 
kotivoiton Pyynikillä. Kuva: Harri Koivunen

13.07.2018Roosters näytti Saintsille mestarin elkeet
10.07.2018Saints lähtee valmistautuneena Velodromille - vastassa Helsinki Roosters
08.07.2018Maali-iloittelu päättyi Valkyriesin voittoon 50-23 (28-7)
01.07.2018Pietari Valkyries saapuu Tampereelle kotiotteluunsa
01.07.2018Wolverines selvään voittoon Saintsista
29.06.2018Tampere Saints hakee yllätystä ja avauspisteitä
28.06.2018Saints kohtasi voitokkaasti Porvoon teurastajat
26.06.2018Veikka Lehtonen tekee paluun Saints-paitaan
17.06.2018Roosters voittoon tahtojen taistelussa
15.06.2018Jenkkifutista Pyynikillä koko päivä

Siirry arkistoon »