Uutiset

Tampere Saints hakee yllätystä ja avauspisteitä

29.06.2018

Naisten Vaahteraliiga palaa juhannustauolta lauantaina 30.6. kello 16, kun Tampere Saintsin vieraaksi Pyynikin urheilukentälle saapuu hallitseva Suomen mestari Helsinki Wolverines. Helsinkiläisten kausi 2018 on myös alkanut vakuuttavasti ja he ovat voittaneet molemmat aiemmat pelinsä.

Helsinki Wolverines ei osallistunut keväällä järjestettyyn Diamond Bowliin ja näin ollen onkin ennakkoon Vaahteraliigan joukkueista pyhimyksettärille arvoituksellisin. Juhannustauko onkin Tampereella käytetty hyödyksi ja pelivideoita on kelattu edestakaisin niin valmentajien kuin pelaajienkin toimesta. Molemmilla joukkueilla on ollut aikaa myös hioa uusia kuvioita ja kikkoja, joten yllätyksiä on lauantaina varmasti luvassa. Molemmat joukkueet ovat, suomalaisesta naisjenkkifutiksesta poiketen, hyvinkin heittopainotteisia pelikirjoiltaan ja Saints on tehnytkin kaikki kuluneen kauden touchdowninsa heittämällä. Pelissä kannattaakin kiinnittää erityistä huomioita molempien joukkueiden laitahyökkääjien ja heitä puolustavien kulmapuolustajien kaksinkamppailuihin. Tamperelaisista kannattaa seurata hyökkäyksen puolelta kaikki Saintsin maalit kopannutta Suvi Mikkosta ja puolustuksessa ahkeroivaa, maajoukkueessakin edustanutta kulmapuolustaja Marfa Raipelaa. Helsinkiläisistä tarkkaavaisuutta kannattaa osoittaa ainakin ensimmäisen kierroksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittua laitahyökkääjä Sanni Seppälää sekä ulottuvuudellaan myös heittopeliä uhkaavaa tukipuolustaja Emmi Järniä.

Helsinkiläisten keikkuessa sarjataulukon kärjessä kahdella voitolla ja tamperelaisten lähtiessä peliin ilman voittoja, on Wolverines selkeästi ennakkosuosikki. Saints on kuitenkin alkukaudella osoittanut pelaavansa oikeaa sarjaa ja pystyvänsä haastamaan kenet tahansa, joten tamperelaisten yliajoa ei ennakko-odotuksissakaan kannata haudutella. Myös viikonlopun sääennuste kuivuu kuivumistaan ja näillä näkymin, ennakko-odotuksista poiketen, Pyynikillä pelataan lauantaina kauniissa ja aurinkoisessa kesäsäässä. Panokset kovenevat kauden edessä ja jokainen antaa varmasti kaikkensa kentällä.

Tampere Saints – Helsinki Wolverines Pyynikin urheilukentällä lauantaina 30.6.2018 klo 16. Pääsyliput 5€ (alle 14-vuotiaat ilmaiseksi), paikan päällä kahvio ja anniskelualue.


Kuva: Sebastian Vilkman

13.07.2018Roosters näytti Saintsille mestarin elkeet
10.07.2018Saints lähtee valmistautuneena Velodromille - vastassa Helsinki Roosters
08.07.2018Maali-iloittelu päättyi Valkyriesin voittoon 50-23 (28-7)
01.07.2018Pietari Valkyries saapuu Tampereelle kotiotteluunsa
01.07.2018Wolverines selvään voittoon Saintsista
29.06.2018Tampere Saints hakee yllätystä ja avauspisteitä
28.06.2018Saints kohtasi voitokkaasti Porvoon teurastajat
26.06.2018Veikka Lehtonen tekee paluun Saints-paitaan
17.06.2018Roosters voittoon tahtojen taistelussa
15.06.2018Jenkkifutista Pyynikillä koko päivä

Siirry arkistoon »