Uutiset

Terveisiä sunnuntain pyhimysleiriltä

01.03.2017

NFL-tähtien lähdettyä jatkamaan edustusreissuaan, pyhimysleirissä palattiin nopeasti arkeen. Sunnuntaina Pirkkahallin A-kenttä oli varattu koko päiväksi paikallisille jenkkifutareille ja tarjolla oli 12 tuntia jenkkifutista jaettuna tasaisesti miesten, naisten ja juniorijoukkueiden kesken.

Junnujoukkueet aloittivat päivän jo ennen auringonnousua klo 8. Sopivasti hiihtolomarytmiin jo vähitellen tottuneet juniorit herätettiin ennen kukonlaulua ja kuljetettiin ahkerien vanhempien toimesta hallille, jossa odotti harjoituskauden ensimmäiset treenit varusteet päällä.

Loman alku näkyi hieman ainakin leirin nuorimpien pelaajien osallistujamäärässä, mutta lopulta 13 paikalle ehtineelle jenkkifutarin alulle saatiin järjestettyä hyviä kokemuksia. Kehitys näkyi päivän aikana ja iltapäivän toisessa treenissä juokseminen varusteet päällä tuntui jo paljon luontevammalta.

Muutama uusi pelaaja kokeili ensi kertaa varusteita ja ensimmäiset iskut otettiin suojien alla hyvällä asenteella vastaan. Tuleva viikko palautellaan ja kokeillaan talvilajeja, kunnes loman jälkeen alkaa intensiivinen valmistautuminen enää reilun kahden kuukauden päässä odottavaan ottelukauteen.

Naisten joukkueessa leiri oli onnistunut. Yhdessä vieraaksi kutsutun Mikkeli Bouncersin kanssa kenttä täytettiin varsin tehokkaasti ja kaikista kentän nurkista kuului mukavan tasainen ähinä ja kolina. Aamun treeni keskittyi voimakkaasti henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen ja omalle pelipaikalle olennaisten asioiden kertaamiseen. Treenien välissä käytiin luokissa läpi peliteknisiä asioita ja kerättiin intoa iltapäivän toiseen, pelipainotteisempaan treeniin. Tässä treenissä vauhti yltyi, mutta erityisen vaarallisia tilanteita ei nähty. Syke oli kuitenkin kohdillaan, mikä toivottavasti näkyy myös seuraavan viikon treeneissä. Iltapäivän treeniä oli ehtinyt katsomaan myös joitakin tutustumisleiriltä tuttuja kasvoja, joita odotellaankin avosylin mukaan treeneihin!

Miesten leiriosuuksissa jatkui sama kova tahti kuin tähänkin asti. Yhteistyöseurat Saints ja Ghosthunters valtasivat kentän pelaajillaan ääriään myöten ja saivat tärkeää harjoitusta kesää varten. Uusiakin kasvoja näkyi ja lopulta yksi uusi pelaaja allekirjoitti sopimuksen, kun Antti Willberg (WR/QB) Hämeenlinna Huskiesista laittoi nimen pahviin. Miesten joukkue kasvaa siis edelleen, mutta mukaan mahtuu vielä.

06.11.2017 15:00Juzz Tiny takaisin Pyhimyspaitaan
29.10.2017 14:00Vaahteraliiga joukkueen rosteri
29.10.2017Tampere Saints ja kuntokeskus Polte yhteistyöhön
29.10.2017Tampere Saints valittiin vuoden nuorisoseuraksi 2017
28.10.2017Kauden kauhein ottelu, Saints - Zombies
22.10.2017Suomen U17-maajoukkue Pohjoismaiden mestari
20.10.2017Suomen U17-maajoukkue taistelee PM-kullasta lauantaina 21.10.
08.10.2017Saintsin juniorit taistelivat hopealle
06.10.2017Welcome back Tony and Elliott! Thanks Andrea for staying!
13.09.2017 12:00Saints junnut maajoukkuepaidassa

Siirry arkistoon »