Uutiset

Enkelit palaavat!

17.03.2017

Tampere Saintsin kehitysjoukkue Angels on ollut telakalla viimeiset kuusi vuotta, mutta nyt on tullut aika kaivaa sorkkaraudat esiin ja irrottaa Pyynikin pukukoppiin naulatut harttarit seinästä. Enkelit palaavat Pyynikin nurmelle kesällä 2017 ja luvassa on uutta ja vanhaa, kokemusta ja kokeilunhalua.

Enkeleiden kasvutarina sai dramaattisen käänteen syksyllä 2010 kun edustusjoukkue Saints teki päätöksen Vaahteraliigasta tiputtautumisesta. Kauteen 2011 lähdettiin hakemaan vauhtia kakkosdivisioonasta ja samalla enkelit ylennettiin pyhimyksiksi. Moni kehitysjoukkueen kantava voima onkin myöhempinä vuosina ottanut oikeutetun paikkansa edustusjoukkueessa ja ura jatkuu edelleen. Osalla ura on ollut jo joitakin vuosia vain muisto, mutta viesti enkeleiden paluusta on saanut monet konkarit harkitsemaan paluuta Pyynikin viheriölle.

Joukkueenjohtajan roolissa toimiva Sami Ala-Lahti kuvailee nyt synnytettävää joukkuetta sopivaksi sekoitukseksi nuoruuden intoa ja iän tuomaa kokemusta. Viime vuosituhannen puolella nopeimmat 40 jaardisensa juosseet järkäleet pääsevät jälleen tuntemaan kontaktiurheilun ihanuuden ja synnyttämään uusia kokemuksia vanhojen pelikavereiden kanssa. Samalla he pääsevät todistamaan uuden jenkkifutarisukupolven nousua ja auttamaan ensikertalaisia lajiin tutustumisessa. Rookiet ovat erittäin tervetulleita joukkueeseen, sillä tässä porukassa pidetään tunnelma iloisena ja ensisijaisena tavoitteena on hauskanpito.

Pelaajia on liittynyt vahvuuteen jo varsin mukavasti, kuten rosterista näkyy Lisää uusia pelaajia etsitään silti koko ajan ja kaikki mukaan haluavat toivotetaan tervetulleiksi. Angelsista on mahdollisuus nousta joko Saintsin yhteistyöseura Ghosthuntersin vahvuuteen kakkosdivisioonaan tai jopa edustusjoukkueen matkaan vaahteraliigaan, mikäli tavoitteena on pelata Suomen amerikkalaisen jalkapallon huipulla.

Enkelit aloittavat treenaamisen kolmen viikon päästä Pyynikillä ja valmistautuminen kauteen alkaa välittömästi. Ensimmäinen ottelu on todennäköisesti jo toukokuun lopussa!

Lisää aiheesta löytyy kehitysjoukkueen omilta kotisivuilta, josta löytyy tarkempi tieto seuraavista treeneistä ja otteluaikataulusta.

16.06.2017Saintsin tappioputki poikki, mutta ei ilman jännitystä
14.06.2017Voitottomien joukkueiden kaksintaistelu
04.06.2017Saints taisteli ensimmäisen puoliajan - Isot virheet ratkaisivat
02.06.2017Saints haastaa Pohjois-Euroopan mestarin
30.05.2017Alle 11 vuotiaille kesäharrastus amerikkalaisesta jalkapallosta
21.05.2017Molemmat pikkujunnujoukkueet voittoihin viikonloppuna!
18.05.2017Oma Säästöpankki -bowl torstaina Hämeenlinnassa!
13.05.2017Butchers osoitti valmiutensa vaahterakauden avauksessa
12.05.2017Saints haastaa kauden avauksessaan Porvoon Butchersin
28.04.2017Tapparan ja Ilveksen kausikortilla edullisempi sisäänpääsy!

Siirry arkistoon »